onsdag 25 februari 2009

Buzter - lugnet själv

Jag minns en gång för ca ett halvår sen då Buzter skulle åka buss till dagis första gången. Han var stel av skräck och vägrade gå på bussen, så husse fick bära honom. Stackarn!

Nu är det fullständigt annorlunda. Då vi klev på bussen på väg från dagiset igår var det rätt fullt. I vanliga fall har vi en dubbelplats för oss själva, så att han slipper att sitta mellan mina ben. Men igår var det så många som skulle med samma buss som oss, så vi fick sätta oss bredvid en grubbe. Buzter hoppade snällt upp det lilla steget från mittgången och satte sig på golvet bredvid gubbens ben. Efter lite bök kom husse också på plats, och lilla Buzter fick flytta lite på sig tills jag hade fått ben och väskor på plats. Sen la han sig ner och vilade hela vägen in till Norpan. Och fast det var mycket folk som trängdes på väg ut ur bussen betedde den lille vovven sig helt exemplariskt. Inte ett enda skall. Inte ett enda utfall. Inga hyss alls!

Och han har betett sig bra för övrigt också. Drar ingenting i kopplet (förutom när naturen trycker på) och följer husse som om det var den mest naturliga sak i världen.

Det är nästan så man börjar tro att han kan bli som en normal och lugn vovve efter nästan fem år...

Heja Buzter!!! :D


/Husse

Inga kommentarer: